Bale doet boekje open over veelbesproken interview: 'Maakte niet uit wat ik zei'

Bale doet boekje open over veelbesproken interview: 'Maakte niet uit wat ik zei'

Gepubliceerd: zaterdag 4 september 2021 om 14:51za 04-09-2021 om 14:51

Gareth Bale heeft er 'nooit' over nagedacht om te stoppen als international. Op het EK liep de rechtsbuiten weg van een interview nadat hij een vraag kreeg over zijn toekomst bij Wales.

In gesprek met de BBC vertelt Bale over dat moment. "Het was toen beter voor me om niets te zeggen", stelt de 32-jarige linkspoot. "Ik was nooit van plan om te stoppen als international. Ik wilde me gewoon concentreren op het EK, in plaats van me te verantwoorden. Ik heb nog steeds niet het gevoel dat ik dat moet doen. Het maakt niet uit wat ik zou hebben gezegd. Ik denk dat mijn uitspraken sowieso een groot, vervelend en afleidend verhaal zouden hebben veroorzaakt."

Nadat Bale vorig seizoen werd verhuurd aan Tottenham Hotspur, is hij nu weer terug bij Real Madrid. Hij stond tot dusver in alle competitieduels van De Koninklijke in de basis. "Ik heb een goede voorbereiding en een prima seizoenstart gehad", vertelt Bale, die blij is dat hij weer met trainer Carlo Ancelotti werkt. "Ik heb altijd een geweldige relatie gehad met Carlo, maar het principe blijft hetzelfde: ik moet presteren om in het team te komen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws