'Tijd raakt op' voor Van de Beek: 'Dit gebeurt er als je geld uitgeeft voor fans'

'Tijd raakt op' voor Van de Beek: 'Dit gebeurt er als je geld uitgeeft voor fans'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 18:20do 16-09-2021 om 18:20

Laatste update: donderdag 16 september 2021 om 18:56do 16-09-2021 om 18:56

Voormalig topspits Dimitar Berbatov denkt dat de tijd op begint te raken voor Donny van de Beek. De start van het nieuwe seizoen pakt voor hem nog niet uit zoals gehoopt. Tegen Young Boys kreeg Van de Beek een basisplaats, maar na 45 minuten zat het er al op.

 

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer beloofde beterschap voor Van de Beek, die een teleurstellend eerste jaar achter de rug heeft. Hij kon naar Everton, maar dat werd door Solskjaer tegengehouden. "De tijd van Donny van de Beek bij Manchester United begint op te raken", zegt Berbatov tegen Betfair. "Hij startte tegen Young Boys, maar werd halverwege gewisseld."

"Dit is zijn verhaal bij de club. Als hij speelt, wordt hij gewisseld. Als hij erin komt, is het tien minuten voor tijd. Hij krijgt nooit de kans om te wennen, zodat hij kan laten zien wat hij kan", zegt Berbatov. "Het werkt gewoon niet voor Van de Beek."

"Het is zonde, want United heeft veel geld voor hem betaald. Dit is wat er gebeurt als je geld uitgeeft om je fans tevreden te stellen. Ik hoop nog steeds dat hij een fatsoenlijke kans krijgt, maar het zal erg moeilijk voor hem worden. En misschien neemt de club ook zijn verlies wel, als dat kan", besluit Berbatov.

 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Van de Beek moet in de winter weg

Ja
96%
Nee
4%
(1909 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws