Letsch zet Vitesse met beide benen op de grond: 'Zijn Champions League-clubs'

Letsch zet Vitesse met beide benen op de grond: 'Zijn Champions League-clubs'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 22:01do 16-09-2021 om 22:01

Vitesse is de Conference League-campagne begonnen met een 0-2 overwinning op bezoek bij NS Mura. Sondre Tronstad maakte de 0-1 en kan daar zelf wel om lachen, terwijl trainer Thomas Letsch heeft genoten van het spel van Oussama Tannane.

Na ongeveer een halfuur spelen zette Tronstad zijn ploeg op een 0-1 voorsprong tegen de Sloveense tegenstander. De middenvelder, die niet bekendstaat als een doelpuntenmaker, was zelf ook verrast. "Haha, het was geen briljante goal nee. Maar ik scoor niet veel, dus ik was er blij mee. En dan ook nog eens met mijn linker", zo vertelt hij op de persconferentie na de wedstrijd, geciteerd door Omroep Gelderland.

Letsch kon wel lachen om het doelpunt van Tronstad. "Ik wist niet eens dat hij een linkervoet had", zo lacht de Duitse oefenmeester, die vervolgens overschakelt naar het goede spel van Tannane. "Hij deed het goed. Daarom hebben we hem ook opgesteld. Iedereen weet wat hij kan en dat liet hij vandaag zien. Hij zakte ook regelmatig uit naar de zijkant en begon dan met zijn dribbels naar binnen, dan is hij absoluut op zijn best en dan is hij moeilijk te verdedigen."

Vitesse staat na één wedstrijd aan kop in Groep G, boven Tottenham Hotspur en Stade Rennes. "Maar dat zegt niks", vervolgt Letsch. "Het heeft geen zin om naar Rennes en Tottenham te kijken, dat zijn Champions League-clubs. Zij hebben andere kwaliteiten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws