Parsons: Ik ben een geweldige atmosfeer gewend, maar dit is ongelooflijk

Parsons: "Ik ben een geweldige atmosfeer gewend, maar dit is ongelooflijk"

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 07:53za 18-09-2021 om 07:53

Laatste update: zaterdag 18 september 2021 om 12:22za 18-09-2021 om 12:22

De Oranje Leeuwinnen speelde vrijdagavond teleurstellend gelijk tegen Tsjechië (1-1), momenteel de nummer 27 van de wereld. Mark Parsons, de nieuwe bondscoach van de Leeuwinnen, was eveneens teleurgesteld in het resultaat, maar liet zich daarentegen lovend uit over het vertoonde spel van zijn ploeg.

"Ik ben natuurlijk erg teleurgesteld over het resultaat. Maar van tevoren hoop je dat we op deze manier konden spelen, echter met een andere uitkomst", vertelt Parsons na afloop van de wedstrijd voor de camera van de NOS.

"Dit was waarschijnlijk de meest tactische en gedisciplineerde tegenstander van deze groep", verklaart Parsons het gelijkspel. "We kregen twintig kansen, goede kansen en dwongen ze terug op eigen helft. Dat was goed. Het resultaat is irritant, frustrerend. Maar dat we rustig bleven tot het einde, is belangrijk."

Bij ESPN liet Parsons weten onder de indruk te zijn van de sfeer in de Euroborg in Groningen. "Ik ben een geweldige atmosfeer gewend, maar dit is ongelooflijk", stelde de bondscoach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws