'PSV zet in op contractverlenging van drietal, momenteel nog geen akkoorden'

'PSV zet in op contractverlenging van drietal, momenteel nog geen akkoorden'

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 11:05za 18-09-2021 om 11:05

Het ziet ernaar uit dat Armando ObispoShurandy Sambo en Fredrik Oppegard hun contracten gaan verlengen bij PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. Er is nog geen akkoord tussen PSV en de spelers, maar de verwachting is wel dat dit zal gebeuren.

Directeur voetbalzaken John de Jong vertelde onlangs al dat hij het aflopende contract van Obispo wil verlengen. Het ED meldt dat er 'hier en daar' nog water bij de wijn zal moeten voor een akkoord. Club en speler zijn daar momenteel voor in gesprek. De verwachting is echter dat Obispo gaat bijtekenen.

Daarnaast zet PSV ook in op contractverlengingen van talenten Sambo en Oppegard. Eerstgenoemde is momenteel zwaar geblesseerd en beschikt over een aflopend contract in Eindhoven. De verwachting is dat Sambo voor twee of drie jaar zal gaan verlengen bij PSV, zo klinkt het.

Oppegard ligt nog tot medio 2023 vast bij PSV. De Noorse linksback gaat waarschijnlijk voor één of twee jaar bijtekenen. Oppegard, die nu speelt bij Jong PSV, wil komend seizoen onderdeel worden van de A-selectie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws