Tannane blijft Vitesse-gemoederen bezighouden: 'We hadden hem niet nodig'

Tannane blijft Vitesse-gemoederen bezighouden: 'We hadden hem niet nodig'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 11:46ma 27-09-2021 om 11:46

Thomas Letsch is klaar met de vragen over Oussama Tannane en zijn bankzittersrol. De spelmaker bleef tijdens het treffen met Fortuna Sittard (1-1) de hele wedstrijd naast zijn Duitse oefenmeester zitten.

Vitesse ontbeerde creativiteit en dat kan Tannane brengen, maar toch koos Letsch ervoor om de Marokkaan niet in te brengen. Dat kwam hem op vragen van De Gelderlander te staan. "Ik had niet het gevoel dat hij ons kon helpen", reageerde de trainer kortaf. "We hebben meer spelers dan alleen Tannane."

Die spelers hebben tot dusver tien punten verzameld en daarmee staan de Arnhemmers negende. "Dat is geen geweldige oost, maar tegelijkertijd is er ook geen sprake van een catastrofale situatie", oordeelt Letsch. "Ik ben helemaal niet tevreden, maar zit ook absoluut niet in de put. Ik zie ontwikkeling in ons voetbal."

Midweeks ontmoet Vitesse het Franse Stade Rennais in het kader van de Conference League en enkele dagen daarna is Feyenoord de tegenstander in GelreDome. Na de interlandperiode wacht de beladen Gelderse derby tegen NEC.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws