Tagliafico in een notendop: oud-Ajacied stoomt op en scoort, niet veel later rood

15 april - 10:11 Laatste update: 10:11
16

Nicolas Tagliafico heeft zich zondag in positief en negatief opzicht laten zien bij Olympique Lyon. De voormalig linksback van Ajax was tegen Stade Brest goed voor de gelijkmaker. Niet veel later moest de Argentijn inrukken met een tweede gele kaart.

In de 79e minuut tekende Tagliafico voor de gelijkmaker. Zeven minuten later ontving hij net als tegenstander Pierre-Lees Melou zijn tweede gele kaart. Met tien man tegen tien man wist Lyon in de absolute slotfase de overwinning nog over de streep te trekken (4-3). Door die overwinning staat Lyon nu zevende. Brest staat met tien punten achterstand op PSG en een wedstrijd meer op de tweede plaats.