VP Today: Belgen snappen niks van euforie rond Oranje en Polak wil stappen maken

Gepubliceerd: ma 15 oktober 2018 om 19:44

De Belgen snappen niks van de euforie rond Oranje, Phillip Cocu is aangeboden bij een club uit de Premier League en Sjaak Polak wil graag stappen maken: het komt allemaal voorbij in de nieuwste VP Today, gepresenteerd door Jeroen Holtrop.

Plaats een reactie

maandag 15 oktober 2018 om 20:27
De Belgen snappen de euforie niet omdat ze [A] een hekel aan Hollanders hebben (de Vlamingen dan, de Walen weten niet dat we bestaan) en [B] al jaren een prima nationaal elftal hebben.

Als je van IJsland en Turkije en wie al niet verloren hebt en jarenlang treurig traag voetbal speelt, dan is de euforie na dinsdag wel terecht, lijkt me. Ook al had Oranje wat geluk (wordt ook overdreven).
Vind ik leuk
maandag 15 oktober 2018 om 21:51
We moeten allemaal effe rustig, doen we hebben een veredelde oefenwedstrijd tegen het slechtste Duitse elftal in jaren gewonnen (met wat geluk) maar die belgjes denken ook dat ze het helemaal zijn met hun 3e plek. Nee jullie zijn niet het beste elftal ter wereld frankrijk en Kroatië zijn beter. Kortom we mogen blij zijn maar moeten het niet overdrijven en de belgen moeten effe rustig doen en zelf niet zo arrogant doen want ze hebben nog steeds niks gewonnen.
Vind ik leuk
AlecBlc +1793
maandag 15 oktober 2018 om 21:57
België is naar mijn mening het sterkste team ter wereld op dit moment. Ze waren vele malen beter tegen Frankrijk en onverdient verloren. Als België in de finale was gekomen, dan hadden ze Kroatië ook opgerold.
Vind ik leuk
Ron jans +623
dinsdag 16 oktober 2018 om 05:09
Heeft de scheidrechter Frankrijk tegen België onterecht een doelpunt gegeven of iets dergelijks? Onterecht gewonnen, ik dacht dat degene die de meeste doelpunten maakt altijd terecht wint. Misschien dat ik iets gemist heb betreffende de scheids, dat is de enige die een onterechte winnaar aan kan wijzen.
Vind ik leuk
AlecBlc +1793
dinsdag 16 oktober 2018 om 10:49
Zoals ik zei, België speelde beter en was veel gevaarlijker dan Frankrijk. Frankrijk had het geluk dat ze tegen de verhoudingen in een doelpunt maakten.
Vind ik leuk
Ron jans +623
dinsdag 16 oktober 2018 om 11:27
Lijkt mij persoonlijk vrij terecht dat Frankrijk gewonnen heeft. Ze hebben de kansen afgemaakt en België niet. Maar meningen kunnen verschillen.
Vind ik leuk
Renelas +296
maandag 15 oktober 2018 om 23:27
Op papier is België geweldig, maar het heeft z'n zwakheden en presteert niet altijd zoals het hoort. Op het WK was België ook slechts wispelturig, ook al zag je soms de kwaliteit. Ik gok op een gelijkspel waar NL niet veel onder zal doen voor de belgen.
Vind ik leuk
Ron jans +623
dinsdag 16 oktober 2018 om 05:11
Een artikel van welgeteld 3 minuten na deze: "Belgen lyrisch over Nederlands elftal". Pure stemmingmakerij dit.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws