Vierde PSV-doelman: 'Mezelf laten zien in Eredivisie en dan zien we wel verder'

22-12-2019 18:16
21

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

De strijd onder de lat bij PSV heeft wekenlang het nieuws beheerst: Lars Unnerstall nam de vaste plek van Jeroen Zoet over en Robbin Ruiter was teleurgesteld dat hij tweede keeper bleef. De vierde doelman van PSV, ADO Den Haag-huurling Luuk Koopmans, heeft de ontwikkelingen van 'een afstandje' gevolgd, laat hij weten aan VoetbalPrimeur.

Emile van de Sande
AMSTERDAM

Koopmans heeft geen voorkeur. "Ik gun het Jeroen en ik gun het Lars ook. Het is ook lastig voor hen, omdat PSV wat minder draait. Dat lag niet per se aan Jeroen, denk ik: dat hij nu gewisseld wordt, is een keuze", liet hij na de met 6-1 verloren uitwedstrijd tegen Ajax weten aan onze man ter plaatse.

De in Oss geboren sluitpost beschikt over een aflopend contract bij PSV en weet nog niet hoe zijn toekomst in Eindhoven eruitziet. "We hebben bij PSV afgesproken dat ik eerst mijn minuten moest maken in de Eredivisie. Lars heeft het goed gedaan bij PSV, het was duidelijk dat hij boven mij in de pikorde stond. Het is mijn taak om me te laten zien in de Eredivisie en dan zien we wel weer verder."