Lang: 'Ajax verwacht dat ik elke week laat zien dat ik de beste ben'

Gepubliceerd: ma 27 januari 2020 om 11:23

Laatste update: ma 27 januari 2020 om 11:30

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Noa Lang begon zondagmiddag in de basis bij FC Twente tijdens de wedstrijd tegen PSV. De huurling van Ajax heeft duidelijke doelstellingen voor ogen en zijn ploeggenoten in Enschede hebben hem zijn hattrick in de Grolsch Veste nog niet vergeven.

Aaron Golub
EINDHOVEN

Lang is met duidelijke doelstellingen naar Enschede afgereisd en hoopt de club te helpen in de strijd om lijfsbehoud. "Ik denk dat ik hier creativiteit moet brengen, dat we meer kansen gaan creëeren", vertelt Lang voor de camera van VoetbalPrimeur. "Ajax verwacht dat ik elke week laat zien dat ik de beste ben en uiteindelijk goed terugkeer naar Ajax."

Bij zijn aankomst in Enschede stelde trainer Gonzalo Garcia hem op een opvallende manier voor aan zijn spelers. Het was haast onnodig na de hattrick van Lang eerder dit seizoen in de Grolsch Veste. "Bij de kennismaking zei de trainer: Noa is erbij, jullie kennen hem natuurlijk al. Die klootzak heeft drie keer tegen ons gescoord. Dat was wel grappig", lacht Lang.

Giovanni Troupée was nog niet aanwezig in Enschede ten tijde van de hattrick, maar geeft aan dat de spelers Lang nog niet hebben vergeven. "Ik was er toen zelf niet, maar ik hoop dat hij het snel een keer voor ons doet. Dan vergeven we het hem."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws