'Romero zet volgende stap bij Jong PSV en mag weer aan hoofdmacht denken'

'Romero zet volgende stap bij Jong PSV en mag weer aan hoofdmacht denken'

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 17:30vr 22-10-2021 om 17:30

Maxi Romero speelt vrijdagavond mee bij Jong PSV. De Argentijnse spits, die steeds meer wedstrijdritme opdoet na een slepende blessure, reist mee naar Almere voor de uitwedstrijd tegen de formatie van trainer Gertjan Verbeek.

Romero lag er lang uit met een zware knieblessure en moest de afgelopen weken ook verstek laten gaan met een lichte kwetsuur. Tegen Almere City kan de sterke aanvaller weer aan minuten komen en op die manier klaargemaakt worden om zijn rentree te kunnen maken in de hoofdmacht van PSV. Dat weet het Eindhovens Dagblad.

Ruud van Nistelrooij, de trainer van Jong PSV, zal Romero naar alle waarschijnlijkheid een basisplaats geven in Flevoland. Als het beloftenelftal van de Brabanders een resultaat haalt in Almere, houdt het de formatie van Verbeek onder zich op de ranglijst.

In 2018 nam PSV de Argentijn voor ruim tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield, maar sindsdien heeft hij mede door blessureleed nooit zijn stempel kunnen drukken. Romero speelde pas in drie competitiewedstrijden mee namens de Eindhovenaren en maakte daarin in totaal zestien minuten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws