Ramalho spreekt teleurstelling uit bij PSV: 'Niet makkelijk dat het niet lukte'

Ramalho spreekt teleurstelling uit bij PSV: 'Niet makkelijk dat het niet lukte'

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 06:53wo 27-10-2021 om 06:53

André Ramalho kijkt niet bepaald tevreden terug op de afgelopen week bij PSV. De Eindhovenaren verloren van AS Monaco en Ajax en slikten in totaal zeven tegengoals. Ramalho ziet echter dat PSV 'alle voorwaarden' heeft om er weer bovenop te komen.

"Deze week is duidelijk niet geworden wat we ervan hadden verwacht", laat Ramalho optekenen door Voetbal International. "We dachten dat we zowel tegen Monaco als tegen Ajax konden winnen. Dat het niet is gelukt, is niet makkelijk, maar we hebben een week om goed te herstellen. Om ons mentaal weer goed voor te bereiden."

"Na twee keer verlies is dat niet makkelijk", weet de Braziliaanse stopper. "We hebben een jonge ploeg, maar alle voorwaarden zijn aanwezig om het om te draaien. Tegen Ajax was het teleurstellend en slecht. We zijn nu boos, maar we zullen eroverheen komen en veel beter voor de dag komen."

Zaterdag krijgt PSV in eigen huis de kans om zich te revancheren. FC Twente, de nummer zeven van de competitie, komt dan op bezoek in Eindhoven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws