Schmidt sluit meespelen van PSV-duo niet uit tegen Fortuna: 'Gaan onderzoek doen'

Schmidt sluit meespelen van PSV-duo niet uit tegen Fortuna: 'Gaan onderzoek doen'

05-11-2021 16:02
60

PSV-trainer Roger Schmidt sluit niet uit dat hij bezoek bij Fortuna Sittard kan beschikken over Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius. De twee vielen uit tegen AS Monaco, maar worden later op vrijdag nog onderzocht.

Op de persconferentie geeft Schmidt een update over Vertessen en Vinícius. Eerstgenoemde heeft last van zijn ribben, terwijl de Braziliaanse spits zich liet vervangen met kramp. "Vrijdagmiddag gaan we onderzoek doen", vertelt Schmidt. "Daarna weten we hoe we verder zullen moeten."

Noni Madueke, Cody Gakpo, Mario Götze en Ryan Thomas lijken komend weekend nog niet in actie te kunnen komen bij PSV. Schmidt is ook op zijn hoede voor de tegenstander van de Eindhovenaren. "Alle teams zijn thuis sterker dankzij de steun van de fans. We weten dat uitduels lastig zijn, dus we moeten vanaf het begin onze kracht tonen."

Het uitduel bij Fortuna staat zondagmiddag om 14.30 op de rol voor PSV. Bij een overwinning gaat de ploeg van Schmidt in ieder geval voor even aan kop in de Eredivisie. Ajax komt zondagavond namelijk pas in actie, tegen Go Ahead Eagles.