Krankzinnige statistieken voor Feyenoord-held Dessers: 'Het is ongelooflijk'

Krankzinnige statistieken voor Feyenoord-held Dessers: 'Het is ongelooflijk'

07-11-2021 19:18 Laatste update: 08-11-2021 14:44
80

Cyriel Dessers maakte dit seizoen vier goals in de Eredivisie en vier keer maakte hij de goal in de 92ste minuut als invaller. De supersub van Feyenoord kan het zelf amper geloven.

"Een mooi moment, het is ongelooflijk", stamelt Dessers na afloop bij ESPN. Hij maakte vorige week tegen Sparta (1-0) én donderdag tegen Union Berlin (1-2) ook het verschil. "Ja, drie keer de winnende in een week. Als je de Kuip zo kan laten ontploffen, daar ben ik ongelooflijk blij mee."

Ondanks zijn glansrol, lijkt een basisplaats op dit moment niet aan de orde voor Dessers. "In gesprek met de trainer? Zo zit ik niet echt in elkaar. Ik wil het gewoon op zo'n moment laten zien. Ik ben een brave jongen en heb redelijk wat geduld. Hiervoor sta ik er dus als je dit zo kan doen, drie keer in de week, dat voelt heel goed."

Dessers voegt er grappend aan toe dat hij niet op de deur van Arne Slot kan beuken, omdat de Feyenoord-trainer een glazen deur heeft. Overigens hielp hij voor zijn goal nog een megakans om zeep. "Ik weet niet wat er gebeurde. Het veld is heel droog. Supervreemd. Ik heb er geen uitleg voor. De bal stuiterde niet."