ED duidelijk: Schmidt staat niet onwelwillend tegenover langer PSV-verblijf

ED duidelijk: Schmidt staat niet onwelwillend tegenover langer PSV-verblijf

10-11-2021 10:17 Laatste update: 10:47
102

Volgens het Eindhovens Dagblad staat Roger Schmidt niet onwelwillend tegenover een langer PSV-verblijf. Daarmee spreekt het regionale medium de berichtgeving van Sport Bild enigszins tegen. Het Duitse medium meldde dat Sschmidt zijn aflopende contract nog niet heeft verlengd vanwege twijfels.

De PSV-trainer ligt tot komende zomer vast in Eindhoven. Het is algemeen bekend dat de nummer twee van de Eredivisie probeert om Schmidt te behouden. Sport Bild kwam met het nieuws dat er 'veel aanwijzingen' zijn voor een exit van de Duitser, die zou twijfelen over zijn toekomst. Het ED komt woensdagochtend met ander nieuws: Schmidt heeft het naar zijn zin in Eindhoven en zou niet onwelwillend tegenover een langer verblijf staan.

Het ED weet dat de oud-middenvelder er intern ook goed op staat bij PSV. Er zouden 'geen wanklanken' bij de club klinken over Schmidt. Club en trainer zijn momenteel nog altijd in gesprek over een nieuw contract. Daarbij wordt gesproken over meerdere zaken, zoals de verrichtingen op de transfermarkt.

Schmidt is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV. De laatste maanden krijgt hij kritiek te verwerken, onder meer over zijn wisselbeleid en de vele blessures bij PSV. Desondanks staan de Eindhovenaren nu tweede in de Eredivisie, met evenveel punten als koploper Ajax.