Bazoer: 'Als jij dat graag wil, zal ik hem de volgende keer een handje geven'

Bazoer: 'Als jij dat graag wil, zal ik hem de volgende keer een handje geven'

10-12-2021 06:59
21

Riechedly Bazoer is teleurgesteld in zichzelf. De verdediger annex middenvelder van Vitesse, die in de thuiswedstrijd tegen NS Mura (3-1) werd gewisseld en boos van het veld liep, zoekt de fout alleen bij zichzelf.

Het leek erop dat Bazoer de beslissing van trainer Thomas Letsch niet kon waarderen, maar zo zat het volgens de hoofdrolspeler zelf niet. "Ik ben vooral teleurgesteld in mezelf", klonk het na afloop voor de camera van ESPN. "Ik wil altijd een hoog niveau halen en dat haalde ik vandaag niet. Ik begrijp de wissel, want vandaag was niet mijn beste wedstrijd."

Toen het bord met het rugnummer van Bazoer omhoog ging, beende hij langs zijn trainer en direct richting kleedkamer. "Je wil zo lang mogelijk op het veld staan, maar de trainer is er om een keuze te maken en die moet je accepteren. Dat ik hem geen handje gaf? Nee, maar als jij dat wil, doe ik dat de volgende keer gewoon."

Voor Vitesse komt er hopelijk een volgende keer in de Conference League. Het moet wachten tot de wedstrijd tussen Tottenham en Stade Rennais wordt ingehaald en dat maakt een rare situatie. "Het is gek omdat we hebben gewonnen en je niet weet of we daarmee doorgaan. Dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk, maar we moeten nu maar afwachten wat de UEFA doet."