Andre Onana staat op de lijst van spelers waar ik veel over lees

"Andre Onana staat op de lijst van spelers waar ik veel over lees"

17-12-2021 13:07
19

Andre Onana is hard op weg naar Internazionale, al wil directeur Piero Ausilio weinig woorden vuilmaken aan de situatie. Of Onana daadwerkelijk komt, laat Ausilio in het midden, maar tegelijkertijd ontkent hij niets.

Inter wil Onana komend jaar transfervrij vastleggen. De doelman tekent vermoedelijk na de transferperiode een voorcontract bij de club. "Onana staat op de lijst van spelers waar ik veel over lees. Net als zoveel spelers die uit hun contract lopen, waarvan wij er ook een paar hebben, kijken we naar de mogelijkheden die voorbij komen", zegt Ausilio tegen Sky Sport. "Maar dan heb ik het over de zomerperiode. Op dit moment denken we nog niet aan de aankomende transferperiode."

Volgens meerdere media is het zo goed als zeker dat Onana naar Inter gaat, al ontkende de Ajax-doelman dat deze week stellig in een interview met de Spaanse krant SPORT. "Barcelona is nog altijd de top van de wereld. Ik heb nog altijd contact met Barça en heb een goede relatie met ze. Het is mijn thuis, ik ben er opgegroeid. Als het Barça kan zijn, wordt het Barça. Wat morgen brengt, weet alleen God."