MD: bijna transfervrije Mazraoui onderdeel van Raiola-plan FC Barcelona

MD: bijna transfervrije Mazraoui onderdeel van Raiola-plan FC Barcelona

25-12-2021 09:50
73

Noussair Mazraoui lijkt de eerste FC Barcelona-aankoop van 2022/2023 te gaan worden. De rechtsback loopt over een half jaar uit zijn contract bij Ajax: een tussentijdse transfer is ook besproken, maar het lijkt waarschijnlijker dat hij na dit seizoen transfervrij gaat vertrekken.

VoetbalPrimeur weet dat er intern werd gesproken over een spelersruil tussen Mazraoui en ex-ploeggenoot Sergiño Dest: Ajax is er echter niet happig op om de Marokkaans international deze winter al te laten vertrekken, terwijl Dest een terugkeer naar Ajax ook niet ziet zitten. Volgens Mundo Deportivo is de naam van Mazraoui echter al 'rood omcirkeld' in de Barça-administratie, zodra hij transfervrij is.

De nog tot stand te komen transfer van Mazraoui zou bovendien een bijkomend voordeel hebben: het onderhouden van de relatie met zaakwaarnemer Mino Raiola. Hij vertegenwoordigt namelijk ook Erling Braut Haaland, een speler die Barça-voorzitter Joan Laporta dolgraag ooit naar Camp Nou wil halen. Laporta en Raiola hebben onlangs al urenlang met elkaar gesproken in Turijn, meldt MD.