'Bankzitter Aboukhlal kan binnenlandse huurtransfer maken, AZ wil niet meewerken'

'Bankzitter Aboukhlal kan binnenlandse huurtransfer maken, AZ wil niet meewerken'

16-01-2022 22:15
57

Fortuna Sittard wil Zakaria Aboukhlal op huurbasis overnemen van AZ. De Limburgers spelen daarmee in op een mogelijk vertrek van Zian Flemming, die in serieuze belangstelling staat van Millwall. AZ wil Aboukhlal op dit moment echter niet laten gaan.

Het Algemeen Dagblad maakt zondagavond melding van de interesse die Fortuna heeft in Aboukhlal. De Marokkaans international, die momenteel actief is op de Afrika Cup, mag op dit moment echter niet vertrekken van AZ: trainer Pascal Jansen denkt dat hij Aboukhlal nog nodig gaat hebben in de tweede seizoenshelft.

De buitenspeler is nu alleen geen basisspeler in Alkmaar. Naast Fortuna zijn er meer clubs die willen profiteren van die situatie, al worden er geen namen genoemd door het AD. Fortuna vreest dat Flemming deze winter vertrekt, waardoor men Aboukhlal hoopt te huren.

Saillant detail: de nummer zeventien van de Eredivisie nam het zondag nog op tegen AZ. Het duel eindigde in 1-2 voor de Alkmaarders. Aboukhlal was er niet bij, vanwege zijn deelname aan de Afrika Cup. Daar maakte hij namens Marokko tot dusver één goal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie