Meijer gaat in op situatie Barreto bij NEC: 'Bakje koffie drinken en overleggen'

Meijer gaat in op situatie Barreto bij NEC: 'Bakje koffie drinken en overleggen'

10-02-2022 21:26
12

Édgar Barreto wil zo snel mogelijk zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij NEC. De 37-jarige routinier beschikt over een aflopend contract en is van mening dat hij een nieuwe verbintenis verdient.

Na afloop van de 0-2 nederlaag in de kwartfinale van de KNVB Beker staat Barreto voor de camera van ESPN. Hij is duidelijk over een mogelijke contractverlenging. "Ik verwacht wat meer... Niet respect...", begint Barreto. "Ik wil graag 'zien' dat ik belangrijk ben voor dit team. Wat ik deze club heb gegeven, is genoeg voor nog een jaar", doelt de middenvelder op een nieuw contract. "Ze weten wat ik wil."

NEC-trainer Rogier Meijer sprak voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles al kort over de situatie van Barreto. "Ik denk dat het te prijzen is, als je op die leeftijd nog zo gedreven bent en zo graag wil spelen. En dat zie je ook aan hem af, hij traint zich een ongeluk. Ik denk dat ik in de komende weken maar rustig met Édgar een bakje koffie ga drinken om te overleggen. Ik denk dat dat wel goed komt", aldus Meijer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie