Van der Kraan: 'Feyenoord kijkt of ze transfervrij verklaard kunnen worden'

Van der Kraan: 'Feyenoord kijkt of ze transfervrij verklaard kunnen worden'

4 maart - 17:55
94

Volgens Marcel van der Kraan, chef sport van De Telegraaf, onderzoekt Feyenoord de mogelijkheid om Guus Til en Jorrit Hendrix na dit seizoen transfervrij over te nemen. Dat heeft alles te maken met de Russische invasie in Oekraïne.

Feyenoord huurt Til en Hendrix van Spartak Moskou. De FIFPro wil dat alle buitenlandse voetballers in Rusland hun contract kosteloos kunnen ontbinden vanwege de oorlogssituatie. Dat is Feyenoord niet ontgaan. "Feyenoord zit op het vinkentouw", vertelt Van der Kraan in de studio van De Telegraaf. "Ze kijken naar de situatie van Til en Hendrix. Het is bekend dat ze allebei niet terug willen naar Rusland."

"Feyenoord gaat nu kijken of die jongens in juni transfervrij verklaard kunnen worden. Ik denk dat de FIFPro heel veel rechtszaken gaat krijgen om spelers contractvrij te maken. Niemand wil meer in Rusland blijven."

Van der Kraan denkt dat vooral Til graag definitief in De Kuip actief blijft. "Ik denk dat Til er zeker voor openstaat. Hij heeft intern aangegeven hoe enorm hij het naar zijn zin heeft. Je ziet ook dat hij in de beste fase van zijn loopbaan zit."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie