'FC Barcelona heeft eerste zomeraanwinst zo goed als zeker binnen'

'FC Barcelona heeft eerste zomeraanwinst zo goed als zeker binnen'

08-03-2022 16:04
10

FC Barcelona lijkt de eerste zomeraanwinst zo goed als binnen te hebben. De club heeft een definitief akkoord bereikt met Chelsea-verdediger Andreas Christensen.

Dat meldt Fabrizio Romano. Christensen had meerdere opties, waaronder Bayern München, maar heeft zijn keuze laten vallen op Barcelona. De Deense verdediger kan in Spanje een contract tot de zomer van 2027 tekenen. Volgens Romano is de transfer 'a matter of time.' Barcelona is voor volgend seizoen bezig met meerdere doelwitten, maar Christensen lijkt de eerste zomeraanwinst te worden.

Wedden

Meer odds

Barcelona was lang aan het onderhandelen met het kamp-Christensen. Niet de contractduur, maar vooral het salaris vormde een struikelblok. Christensen kon bij Bayern München meer verdienen dan bij Barcelona, maar toch wordt Spanje zijn nieuwe bestemming.

Christensen doorliep de jeugdopleiding bij Chelsea en brak na een verhuurperiode van twee seizoenen bij Borussia Mönchengladbach definitief door bij The Blues, waar hij sinds het seizoen 2017/2018 niet meer weg te denken is uit het eerste elftal.