'Feyenoord krijgt duidelijke boodschap uit België en moet 4 miljoen betalen'

'Feyenoord krijgt duidelijke boodschap uit België en moet 4 miljoen betalen'

16 maart - 10:19
119

KRC Genk is niet van plan om water bij de wijn te doen om een transfer van Cyriel Dessers naar Feyenoord mogelijk te maken. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Rotterdammers willen de spits graag houden, maar hikken tegen de vraagprijs aan.

Dessers toonde zich de afgelopen weken opnieuw van grote waarde voor Feyenoord. De Nederlandse topclub wil graag langer door met de 27-jarige Belg van Nigeriaanse komaf, maar de optie tot koop van vier miljoen euro vindt men te gortig in De Kuip.

Feyenoord hoopte op medewerking van Genk, maar de Jupiler Pro League-club is niet bereid om de vraagprijs te laten zakken. Als de Rotterdammers niet het afgesproken bedrag op tafel leggen, dan begint Dessers in principe de voorbereiding op het volgende seizoen bij Genk, meldt Het Laatste Nieuws.

Bij Genk mag Dessers bovendien hopen op een nieuwe kans. Technisch directeur Dimitri De Condé zou nog steeds een grote fan zijn van de aanvaller. Bovendien lijkt eerste keus Paul Onuachu komende zomer te vertrekken. Aangezien iemand als Iké Ugbo nog geen indruk maakt, mag Dessers weer hoop koesteren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!