'Wie weet ben ik er volgend jaar weer, als FC Twente tevreden is'

'Wie weet ben ik er volgend jaar weer, als FC Twente tevreden is'

21-03-2022 22:48
13

Michel Vlap lijkt het geen straf te vinden om in Nederland te blijven. De middenvelder wordt door Anderlecht momenteel verhuurd aan FC Twente, waar hij het naar zijn zin heeft. Over zijn toekomst is nog niets besloten.

Twente blijft maar winnen en was ook afgelopen zaterdag weer goed voor een 1-0 overwinning tegen PEC Zwolle. Leuke tijden voor Vlap, die langer bij Twente zou willen blijven. "Wie weet ben ik er volgend jaar weer, als ze tevreden over me zijn", geeft hij aan bij De Telegraaf.

"Ik heb het in ieder geval ontzettend naar mijn zin. Op dit moment is niet te zeggen wat er gaat gebeuren. Er is af en toe appcontact met Anderlecht en verder weet ik nog niet welke kant het op zal gaan", klinkt het.

Anderlecht sluit een definitief vertrek niet uit en is dus op zoek naar een definitieve oplossing voor Vlap. De club betaalde in 2019 nog circa zeven miljoen euro voor de Nederlander, maar is bereid om hem voor een lagere som te verkopen. Eerder klonk het nog dat paars-wit al akkoord zou gaan met een bedrag van rond de twee miljoen euro.