'Ik weet dat er belangstelling voor me is, maar ga niet zeggen van welke clubs'

'Ik weet dat er belangstelling voor me is, maar ga niet zeggen van welke clubs'

07-04-2022 12:51
20

Orestis Kiomourtzoglou kan Heracles Almelo na dit seizoen gaan verlaten. De Duits-Griekse middenvelder, die in 2019 naar Almelo verkaste, staat in de belangstelling van diverse clubs.

Dat doet de verdedigende middenvelder zelf uit de doeken in gesprek met Transfermarkt.de. Het zou om een aantal Duitse clubs gaan. "Ik ga alleen niet verraden welke clubs dat zijn", meldt Kiomourtzoglou. "Ik weet in elk geval wel dat er belangstelling is."

De 23-jarige Griekse Duitser, die nog tot medio 2023 vastligt in Almelo en deze zomer dus een transfersom kan opleveren voor Heracles, hoopt dat hij weer in Duitsland kan voetballen. "Iedere Duitse voetballer wil graag in de Bundesliga spelen. Na drie jaar bij Heracles ben ik gegroeid, als voetballer en als persoon. Dat was een superstap voor mij."

In de afgelopen jaren kwam Kiomourtzoglou namelijk al tot 75 competitiewedstrijden namens Heracles. Daarin maakte de verdedigende middenvelder vier doelpunten. Dit seizoen heeft hij nog zes duels de tijd om dat totaal nog wat verder op te vijzelen.