Samen met het publiek gek worden na een goal... Man, daar hou ik van

"Samen met het publiek gek worden na een goal... Man, daar hou ik van"

08-04-2022 10:50
7

Jizz Hornkamp leeft van het maken van doelpunten, maar maakte er sinds zijn overstap van FC Den Bosch naar Willem II nog maar eentje. Dat vreet aan de spits.

Tijdens zijn debuutwedstrijd voor de Tricolores vond Hornkamp het net tegen RKC Waalwijk (3-1 zege), maar daarna vielen de goals niet meer. Dat zit hem dwars. "Ik wil alleen maar scoren, scoren en scoren", zegt de aanvaller tegen het Brabants Dagblad. "Dat is het enige waar ik aan denk, zo zit ik echt in elkaar."

Hornkamp staat soms gefrustreerd op het veld en wijst naar twee momenten in de uitwedstrijd bij Feyenoord. "Ik kwam twee keer vrij bij de eerste paal. Alleen kwam die bal niet... Daar baal ik van, ja. Daar ben ik ook boos over geworden. Kom op, man. Geef die bal gewoon voor, ik sta klaar om ‘m in te tikken."

Het is niet de bedoeling van de spits om zijn ploeggenoten af te vallen. Het is de honger naar goals die hem boos kwaad maakt. "Het is lastig dat ik mezelf niet kan laten zien met doelpunten. Samen met het publiek gek worden na een goal... Man, daar hou ik van."