Sparta-trainer Fraser lijkt overstap naar FC Utrecht impliciet te bevestigen

Sparta-trainer Fraser lijkt overstap naar FC Utrecht impliciet te bevestigen

08-04-2022 13:27
47

Trainer Henk Fraser lijkt Sparta voor FC Utrecht te gaan verruilen. Volgens RTV Rijnmond is de transfer al rond en Fraser zelf lijkt het nieuws min of meer te bevestigen.

Fraser maakte in een eerder stadium al bekend dat hij na vier jaar zal vertrekken bij Sparta. Toen FC Utrecht onlangs René Hake ontsloeg, werd Rick Kruys aangesteld als interim-trainer, maar viel de naam van Fraser ook al snel. Volgens RTV Rijnmond gaat het dus inderdaad gebeuren. "Ik vind dat ik daar nooit van tevoren iets over kan zeggen, dat is vaak aan de club", reageert de hoofdrolspeler.

Fraser wil het nieuws dus nog niet bevestigen, maar lijkt dat impliciet wel te doen. "Ik ga er niet over liegen, maar ik ga het ook nog niet bevestigen als dat zo zou zijn. Dat is ook niet zo netjes, dat doe je altijd in samenspraak met welke club dan ook. Als ik een afspraak maak, dan doe ik dat met een club. Dat heb ik met Sparta gedaan, met Vitesse, noem maar op. En ik vind dat dit ook met Utrecht zo zou moeten zijn."

De assistent-bondscoach van Louis van Gaal was voor zijn Vitesse- en Sparta-tijd actief bij ADO Den Haag. In de jaren tachtig speelde de oud-verdediger twee seizoenen bij FC Utrecht.