'Dortmund heeft talentvol duo bijna binnen: Malen ziet concurrentie komen'

'Dortmund heeft talentvol duo bijna binnen: Malen ziet concurrentie komen'

20-04-2022 09:20 Laatste update: 10:01
22

Het duurt niet lang meer tot Karim Adeyemi en Nico Schlotterbeck zich speler van Borussia Dortmund mogen noemen. Het duo heeft volgens transferexpert Fabrizio Romano en de Duitse tak van Sky Sport een persoonlijk akkoord bereikt met de Duitse club. 

Adeyemi beleeft een ijzersterk seizoen bij Red Bull Salzburg. De aanvaller heeft volgens Romano een persoonlijke overeenstemming bereikt met BVB. Wanneer de nummer twee van de Bundesliga ook een akkoord met Salzburg bereikt, stapt Adeyemi komende zomer over naar het Ruhrgebied. Met de komst van Adeyemi speelt Dortmund in op het vertrek van Erling Haaland. Tegelijkertijd ziet Donyell Malen een nieuwe concurrent komen. 

Schlotterbeck moet de defensie van Dortmund versterken. Sky meldt dat de SC Freiburg-verdediger, die zich sinds kort ook international van Die Mannschaft mag noemen, enkel naar Die Schwarzgelben wil. Bayern München was ook in de strijd om het tweetal verwikkeld, maar het lijkt erop dat zowel Adeyemi als Schlotterbeck een stap naar Dortmund verkiest boven Bayern.