LIVE-discussie: Feyenoord met Linssen en Dessers, basisdebutant bij Utrecht

LIVE-discussie: Feyenoord met Linssen en Dessers, basisdebutant bij Utrecht

24-04-2022 13:24
119

Feyenoord is behoorlijk gehavend voor de lastige thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie. Trainer Arne Slot kan geen beroep doen op spelers als Guus Til, Jens Toornstra en Alireza Jahanbakhsh.

Mede daardoor begint dit keer zowel Cyriel Dessers als Bryan Linssen in de basis bij de Rotterdammers. De Limburger start op papier als nummer tien, terwijl Reiss Nelson en Luis Sinisterra de aanval completeren. De opstelling van Feyenoord kent verder geen verrassingen.

Bij FC Utrecht begint Simon Gustafson in de basis. De Zweedse spelmaker heeft een verleden in De Kuip, maar wist bij Feyenoord nooit uit te groeien tot een basisspeler. Landgenoot Pontus Almqvist maakt zijn basisdebuut voor de Domstedelingen.

Feyenoord moet winnen om FC Twente weer op drie punten afstand te zetten in de strijd om de derde plaats. Utrecht staat zevende en stevent af op deelname aan de play-offs om Europees voetbal. De aftrap is om 14.30 uur.

De opstellingen
Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Linssen, Kökcü; Nelson, Dessers, Sinisterra

FC Utrecht: De Keijzer; Ter Avest, Van der Hoorn, Janssen, Van der Kust; Maher, Timber, Gustafsson; Van de Streek, Douvikas, Almqvist