'Van Drongelen gaat week na vreselijk ongeval meetrainen om afleiding te hebben'

'Van Drongelen gaat week na vreselijk ongeval meetrainen om afleiding te hebben'

10 mei - 12:40 Laatste update: 12:41
Jupiler Pro League 7 Reacties

Rick van Drongelen probeert zijn leven weer op te pakken. De centrale verdediger van KV Mechelen, die door Union Berlin wordt verhuurd, was betrokken bij een zwaar auto-ongeluk waarbij iemand om het leven kwam.

Vorige week kwam Van Drongelen in botsing met een tegenligger, die naar verluidt op de weghelft van de verdediger terechtkwam. Daarbij overleed de andere bestuurder en kwam Van Drongelen weg met twee gebroken vingers. Het incident is echter hard aangekomen bij de voormalig stopper van Sparta, die het moeilijk vindt om erover te praten.

In Het Nieuwsblad valt te lezen dat hij nu probeert om zijn leven op te pakken, zodat er wat afleiding voor hem is. Dat betekent dat Van Drongelen deze week weer mee gaat trainen bij Mechelen. Dat is ook meteen een eerste stap in het verwerkingsproces, aangezien de verdediger nog niet in de auto heeft gereden na het ongeluk.

Nadien zal er overlegd worden met Van Drongelen, zijn entourage en de club over wat er dit seizoen eventueel nog mogelijk is in wedstrijdverband. Het zou kunnen dat hij zijn laatste wedstrijd al heeft gespeeld, maar dat zal de tijd moeten uitwijzen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s