PSV treedt naar buiten: staf 'met een sterk PSV-DNA' staat Van Nistelrooy bij

PSV treedt naar buiten: staf 'met een sterk PSV-DNA' staat Van Nistelrooy bij

20 May - 09:11 Laatste update: 09:15
164

PSV heeft de technische staf voor komend seizoen rond. De Eindhovenaren bevestigen dat trainer Ruud van Nistelrooy gezelschap krijgt van onder meer André Ooijer en Fred Rutten.

Begin deze maand werd bekend dat Boudewijn Zenden geen deel uit zal maken van de technische staf. Naast Ooijer en Rutten zullen Javier Rabanal – overgekomen van Willem II – en de van Jong PSV afkomstige Tim Wolf Van Nistelrooy assisteren. Ook keeperstrainer Abe Knoop schuift door vanuit de eigen gelederen, terwijl Yannick van der Schee verantwoordelijk zal zijn voor het fysieke aspect van de trainingen.

Directeur voetbalzaken John de Jong is tevreden over het team, dat in overleg met Van Nistelrooy is samengesteld. "Dit is een staf met een sterk PSV-DNA. Iedereen kent onze visie en deelt de ambitie om met PSV op hoog niveau te presteren", laat hij weten via de PSV-kanalen. "We zijn erin geslaagd om een uitgebalanceerd team van specialisten te formeren."

Pier Tensen (video-analist), Ruud van Elk (data/science), Kevin Deams (foodcoach), Nicolas Paraskevopulos (nutritionist), Eddy Pepels (masseur), Bas Roorda (teammanager), Sanne Clements (persvoorlichter), Martijn op den Buijs (materiaalverzorger), Adri van Dooren (materiaalverzorger) en Mart van den Heuvel (familie- en spelersbegeleider) zullen komend seizoen ook betrokken blijven bij de club, meldt PSV. De Eindhovenaren hebben nu nog vakantie, maar hervatten eind juli het seizoen met de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s