'Ik zou me best eens aan het Nederlandse voetbalpubliek willen tonen'

'Ik zou me best eens aan het Nederlandse voetbalpubliek willen tonen'

23 May - 13:12
33

Het is niet uitgesloten dat de in Nederland geboren Kelle Roos volgend seizoen op 29-jarige leeftijd zijn eerste Eredivisie-minuten gaat maken. De toekomst van de Derby County-keeper ligt helemaal open.

Roos degradeerde afgelopen seizoen met Derby uit het Championship en deze zomer loopt zijn contract af. In principe kan hij blijven, maar na negen jaar bij The Rams lonkt ook de stap naar Nederland. "Als de club ambitieus is en ik ben onderdeel van een mooi project. Dat past bij mij. Ik ben altijd hongerig", zegt Roos tegen ELF Voetbal.

"Ik neem geen haast met mijn beslissing. Het gevoel moet goed zijn. Gelukkig is er genoeg interesse vanuit verschillende competities, maar ik vind het belangrijk dat ik mijn ambities kwijt kan. Bij een club met een plan die stappen wil maken.”

Roos hoopt voor de start van de voorbereiding de knoop te kunnen doorhakken. "Door de geboorte van onze zoon Romeo (op 24 december, red.) is Nederland voor mij natuurlijk wel interessanter geworden. Ik zou me best eens aan het Nederlandse voetbalpubliek willen tonen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s