'Mogelijk blijven slechts vier spelers uit finale-elftal bij Feyenoord'

'Mogelijk blijven slechts vier spelers uit finale-elftal bij Feyenoord'

01-06-2022 20:23
145

Uit het Feyenoord-elftal dat de Conference League-finale speelde, blijven er mogelijk slechts vier spelers in Rotterdam. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Cyriel Dessers is al vertrokken en mogelijk volgen er nog een stuk of acht spelers.

De verwachting is dat huurlingen Guus Til en Reiss Nelson net als Dessers weg zullen gaan bij Feyenoord. Eerder werd ook duidelijk dat Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Orkun Kökcü, Luis Sinisterra en Bryan Linssen op de nominatie staan om te vertrekken. Ook een exit van Marcus Pedersen behoort tot de mogelijkheden. De back wordt gevolgd door Italiaanse clubs.

Alleen van basisspelers Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner en Fredrik Aursnes lijkt het zeker dat ze in De Kuip blijven. Van de transfersommen die Feyenoord zal incasseren, wordt maar 'een bescheiden deel' gebruikt om vervangers aan te trekken.

Woensdag werd al bekend dat Dessers niet langer in het shirt van Feyenoord te bewonderen zal zijn. De international van Nigeria werd gehuurd van KRC Genk en Feyenoord had een koopoptie van vier miljoen. De deal klapte echter doordat Feyenoord en Dessers er persoonlijk niet uit kwamen.