'Paris Saint-Germain legt officieel contact met mogelijke opvolger Pochettino'

'Paris Saint-Germain legt officieel contact met mogelijke opvolger Pochettino'

17 June - 09:53
25

Paris Saint-Germain heeft de knoop doorgehakt: Christophe Galtier moet de nieuwe trainer worden in Parijs. Het heeft OGC Nice gevraagd of het met hem in gesprek mag, melden L'Èquipe en GOAL.

Omdat Galtier nog een doorlopend contract heeft bij Nice (tot 2024), heeft PSG toestemming nodig om contact te leggen. De club heeft daar 'ja' op geantwoord en lijkt zelf op zoek te moeten naar een nieuwe trainer. Galtier, bij Lille OSC de trainer van Sven Botman, ziet het wel zitten om PSG te trainen.

PSG heeft het ontslag van Mauricio Pochettino nog niet bevestigd, maar voor de Argentijn is wel al duidelijk dat hij moet vertrekken. Het is wachten op het persbericht waarin het vertrek van Pochettino bevestigd wordt. Pochettino werd het afgelopen seizoen kampioen, maar het jaar daarvoor niet. Toen werd het Lille, getraind door Galtier.

Het verhaal ging dat Zinédine Zidane de nieuwe trainer van PSG zou worden, maar dat werd door hemzelf vrij snel ontkracht. Onduidelijk is waar die verhalen vandaan kwamen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s