'Ajax wil hoger bedrag van Dortmund voor Haller en gaat voor drie spelers'

'Ajax wil hoger bedrag van Dortmund voor Haller en gaat voor drie spelers'

20 juni - 06:52 Laatste update: 07:09
186

De kans is groot dat Ajax-spits Sébastien Haller anderhalf jaar na zijn recordtransfer weer vertrekt uit Amsterdam. Borussia Dortmund biedt 33 miljoen euro, Ajax wil 40 miljoen en De Telegraaf verwacht dat de twee clubs deze week in het midden uitkomen.

Haller is de enige overgebleven spits op het verlanglijstje van Dortmund, dat op zoek is naar een opvolger van de naar Manchester City vertrokken Erling Haaland. Zoals BILD zondag al meldde, heeft Ajax volgens De Telegraaf een eerste bod van 33 miljoen euro - plus bonussen - afgewezen, maar de verwachting is dat BVB spoedig terugkomt.

Ajax zou niet 38 miljoen, maar 40 miljoen euro verlangen voor Haller. In de komende dagen zullen de Duitse en Nederlandse topclub elkaar waarschijnlijk rond de 37 miljoen euro gaan vinden, klinkt het. Haller (27) heeft al ingestemd met een vijfjarig contract bij Dortmund.

Bergwijn, Brobbey, Wijndal
Ajax kan het geld goed gebruiken voor de eigen transferdoelwitten, zoals Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Brian Brobbey (RB Leipzig) en Owen Wijndal (AZ). Vooral bij Bergwijn en Brobbey stoeien de Amsterdammers nog steeds met de vraagprijs. Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Andre Onana en Zakaria Labyad verlieten Ajax deze zomer al.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie