Hannover gaat shoppen bij Willem II: 'We willen hem zo snel mogelijk laten wennen'

Hannover gaat shoppen bij Willem II: 'We willen hem zo snel mogelijk laten wennen'

28 juni - 12:42
9

Hannover 96 heeft bevestigd dat het Derrick Köhn gaat overnemen van Willem II. De Duitse linksback heeft een driejarig contract getekend en traint al mee, terwijl de clubs nog bezig zijn met het afronden van de laatste transferdetails. Naar verluidt ontvangt Willem II een half miljoen euro.

De transfer van Köhn naar Hannover zat er al aan te komen en nu bevestigt de Duitse club dat de overgang gaat plaatsvinden. Willem II heeft nog niets gemeld over het nieuws. Dat komt waarschijnlijk doordat de allerlaatste plooien nog gladgestreken moeten worden. Desondanks heeft Köhn al een driejarig contract getekend bij de club uit de Tweede Bundesliga.

"Ik heb goede gesprekken gehad, de speelwijze past perfect bij mij", vertelt de linkspoot tegenover de kanalen van zijn nieuwe club. "Ik heb het gevoel dat ik mezelf en mijn sterke punten ken, maar ik kan mezelf ook verder ontwikkelen en veel leren. Ik heb enorme verwachtingen."

Sportief directeur Marcus Mann is uiteraard blij met de deal met Willem II. "Derrick is een extreem atletische speler die zijn rol aan de linkerkant van de verdediging begrijpt. Hij is echter nog jong met zijn 23 jaar. Ons doel is dat hij zo snel mogelijk weer aan het Duitse voetbal kan wennen en in ons team kan integreren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie