Maher aast nog steeds op vertrek bij Utrecht: 'Maar niet ten koste van alles'

Maher aast nog steeds op vertrek bij Utrecht: 'Maar niet ten koste van alles'

7 juli - 10:20 Laatste update: 10:50
20

Ondanks het feit dat Adam Maher blij is met de komst van trainer Henk Fraser, wil de middenvelder nog steeds vertrekken bij FC Utrecht. Tot het moment daar is zal de spelverdeler alles geven voor de Domstedelingen.

Maher maakt er geen geheim van dat hij deze zomer graag een stap zou willen maken. "Dat er dingen spelen is duidelijk", aldus de creatieveling tegenover het Algemeen Dagblad. "Alleen: zo lang er niks getekend is, speel ik gewoon hier en geef ik alles. Ik hoef niet ten koste van alles weg."

Trainer Fraser heeft al eerder duidelijk gemaakt dat hij Maher liever niet ziet vertrekken. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2023 en de coach zou willen dat Maher dat contract uitdient. "Dat voelt als een heel groot compliment", aldus de vijfvoudig Oranje-international. "Deze trainer is altijd open en duidelijk. Je weet onder hem waar je aan toe bent. Dat is een prettig gevoel. Aan de andere kant weet je in het voetbal hoe het werkt: het kan zomaar zo zijn dat je over een paar dagen of over een week ergens anders speelt. Maar zover is het pas als alles zwart op wit staat."

Op de vraag of hij zijn laatste wedstrijd voor de Domstedelingen al gespeeld heeft durft Maher niet te antwoorden. "Het zou kunnen, maar weten doe ik het niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast