'Toch geen coup Ten Hag, 'senior United sources' verwachten Ajax-transfer Brobbey'

'Toch geen coup Ten Hag, 'senior United sources' verwachten Ajax-transfer Brobbey'

09-07-2022 22:10 Laatste update: 22:27
90

Ajax kreeg plotseling concurrentie van oude bekende Erik ten Hag, die echter naast Brian Brobbey dreigt te grijpen. Volgens The Manchester Evening News houdt men bij Manchester United ook geen rekening meer met de komst van de twintigjarige spits.

Brobbey debuteerde onder Ten Hag bij Ajax en werkte ook in het voorbije voorjaar samen met de Tukker. Ajax probeert zijn jeugdproduct na een uitleenbeurt definitief over te nemen van RB Leipzig, maar steggelt al lange tijd over de te betalen transfersom. Manchester United hoopte zich in de strijd te mengen, maar de poging van Ten Hag en de zijnen lijkt te laat te komen. Volgens de avondkrant uit Manchester, die zich beroept op 'senior United sources', gaat men ervan uit dat Brobbey naar Ajax gaat.

Dan zal Ajax er dus wel uit moeten komen met RB Leipzig, waar Brobbey nog drie jaar vastligt. Volgens de meest recente berichtgeving denken de Duitsers aan 25 miljoen euro, terwijl Ajax inzette op vijftien miljoen. Zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez is op de achtergrond bezig met het gladstrijken van alle plooien.