Berlusconi smijt met miljoenen: 'Spelers die genoemd worden, daar schrik je van'

Berlusconi smijt met miljoenen: 'Spelers die genoemd worden, daar schrik je van'

12-07-2022 16:30 Laatste update: 18:32
47

Het 'hyperambitieuze' AC Monza timmert flink aan de weg en in Italië en hoopt nu ook Feyenoord af te troeven in de strijd om Wilfried Gnonto. Wat drijft de Serie A-club? Het kwam maandag ter sprake in de vierde aflevering van de #DoneDeal de podcast.

Volgens La Gazzetta dello Sport hoopt Monza Feyenoord te passeren in de strijd om Gnonto, die volgens het Algemeen Dagblad persoonlijk al rond was met de Rotterdamse club. Monza zet bijzonder hoog in. "Ambitieus is een understatement, noem het maar hyperambitieus", vertelt VP-redacteur Lars Teunissen.

"Er zit een leuk verhaal aan vast. Silvio Berlusconi, de oud-premier van Italië, was eigenaar van AC Milan, maar heeft in 2017 zijn aandelen verkocht en is ingestapt bij het kleine broertje Monza. Ze gaan voor het eerst in 112 jaar Serie A spelen. Spelers die al voorbij zijn gekomen in het geruchtencircuit, daar schrik je van: Dybala, Dzeko, Icardi, Suárez.. Hem schijnen ze zelfs al een aanbod te hebben gedaan."

Volgens La Gazzetta kan Suárez vijf miljoen euro per jaar verdienen bij Monza. "Er zijn veel geruchten, maar ze hebben ook al veel spelers gehaald, hè. Ze hebben Stefano Sensi van Internationale en Matteo Pessina teruggehaald en hem meteen aanvoerder gemaakt. Hij heeft met Italië het EK gewonnen. Ze zijn echt hard op weg. Er zit geld bij Monza...", zegt presentator Dennie van Laar. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie