Ten Hag laat Manchester United swingen: Het zit gewoon goed in elkaar

Ten Hag laat Manchester United swingen: "Het zit gewoon goed in elkaar"

19-07-2022 15:47 Laatste update: 15:48
85

Bruno Fernandes liet kort na het gewonnen oefenduel tussen Manchester United en Crystal Palace (3-1) van dinsdagmiddag weten zeer tevreden te zijn over de nieuwe speelwijze. De Portugese smaakmaker geniet van hoe zijn ploeg draait onder de vleugels van Erik ten Hag.

Na afloop van de vrienschappelijke wedstrijd, waarin ook de Nederlanders Tyrell Malacia en Donny van de Beek een positieve rol speelden, kwam Fernandes complimenten tekort voor de huidige vorm van The Mancunians.

"We zijn nu een stuk agressiever. De drie jongens voorin (Marcus Rashford, Jadon Sancho en Antony Martial, red.) zijn echt agressief wanneer ze drukzetten. Het zit gewoon goed in elkaar. We hebben vrijheid, er ligt meer ruimte op het middenveld en we zijn beter aan de bal geworden", aldus de 46-voudig international voor de camera's van MUTV

De voorbereiding van Manchester United op het nieuwe seizoen verloopt vooralsnog op rolletjes. Voordat Crystal Palace opzij werd gezet, versloeg de ploeg van Ten Hag ook al Liverpool (4-0) en Melbourne Victory (4-1).