The Athletic: Chelsea gaat vol voor dubbelslag met Fofana én Dumfries

The Athletic: Chelsea gaat vol voor dubbelslag met Fofana én Dumfries

31 juli - 17:40 Laatste update: 17:44
55

Chelsea maakt serieus werk van de transfers van Wesley Fofana en Denzel Dumfries, zo meldt het betrouwbare The Athletic. De Premier League-topclub wil zowel de Franse mandekker als de Nederlandse rechtsback naar Stamford Bridge halen.

Zoals bekend moet Internazionale geld zien op te halen deze zomer. Milan Skriniar leek voor een fors bedrag verkocht te kunnen worden, maar de onderhandelingen met Paris Saint-Germain liepen vast. Daarom heeft Chelsea nu goede hoop op de komst van Dumfries. The Blues zijn onder de indruk van de Oranje-international, voor wie de Milanezen zo'n veertig miljoen euro zouden willen ontvangen.

Chelsea is daarnaast bereid om diep in de buidel te tasten voor Fofana in zijn pogingen om de selectie van manager Thomas Tuchel te versterken. Leicester City verlangt naar verluidt zo'n 95 miljoen euro voor de 22-jarige verdediger, maar de Londenaren hopen de transfersom te verlagen door spelers in ruil aan te bieden. The Foxes weten zich echter gesteund door het feit dat Fofana nog tot medio 2027 onder contract staat.

Ook Newcastle United ondervond al dat Leicester een taaie onderhandelingspartner is. James Maddison mag alleen voor minimaal zestig miljoen euro vertrekken, schrijft The Times.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie