'Transfer Aursnes: Benfica-directeur stapt op het vliegtuig naar Nederland'

'Transfer Aursnes: Benfica-directeur stapt op het vliegtuig naar Nederland'

06-08-2022 09:35
94

De clubleiding van Benfica is op het vliegtuig naar Nederland gestapt om met Feyenoord tot een akkoord te komen over Fredrik Aursnes, meldt De Telegraaf. Beide clubs liggen nog uit elkaar, maar de verwachtingen is dat ze elkaar weten te vinden.

Naar verluidt heeft Benfica een bod van tien miljoen euro op Aursnes gedaan. Feyenoord zet in op vijftien miljoen euro waardoor er zeker nog geen witte rook te bespeuren is. Daarom is Benfica-directeur Rui Pedro Braz naar Nederland gevlogen om met Feyenoord tot een akkoord te komen. Het ligt in de lijn der verwachting dat de clubs eruit gaan komen.

"Aursnes heeft vandaag nog meegetraind en hij staat ook bij de basis voor zondag", vertelde Feyenoord-trainer Arne Slot vrijdag op de persconferentie. "Dus ik heb op dit moment geen reden om te denken dat hij tegen Vitesse niet meedoet. Als er biedingen komen die acceptabel zijn voor de club, dan kunnen er nog spelers vertrekken. Maar dat geldt toch bijna voor alle clubs tot het einde van de transferwindow?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie