Feyenoord heeft contractnieuws: 'Willen hem ondersteunen in zijn volgende stappen'

Feyenoord heeft contractnieuws: 'Willen hem ondersteunen in zijn volgende stappen'

17 augustus - 11:28
29

Feyenoord-talent Sem Valk heeft een nieuw contract verdiend. De jeugdspeler verlengt met één jaar, waardoor hij nu tot medio 2024 vastligt in Rotterdam. In het nieuwe contract is ook nog een optie voor een extra jaar opgenomen.

Feyenoord maakt woensdagochtend melding van het contractnieuws. "Het is van Feyenoord een erg mooi gebaar dat ze mijn contract hebben willen openbreken, zodat ik nog een seizoen langer hier onder contract sta", zegt Valk zelf. "Ik zie deze nieuwe overeenkomst als een beloning voor een goed seizoen en het is nu aan mij om dit vertrouwen terug te betalen. Daar ga ik in ieder geval alles voor doen."

Hoofd jeugdopleiding Rini Coolen ziet dat het de goede kant opgaat met Valk. "Sem heeft de afgelopen jaren zowel fysiek, mentaal als voetballend gezien een enorm positieve ontwikkeling doorgemaakt. Tijdens onder meer de wedstrijden en trainingen bij Feyenoord 1 heeft hij laten zien over veel potentie te beschikken. Als club willen we hem dan ook graag ondersteunen in de volgende stappen die hij gaat zetten."

Valk heeft zijn debuut in de Feyenoord-hoofdmacht al gemaakt. Vorig seizoen mocht hij in De Kuip ruim een half uur meedoen tegen Maccabi Haifa. Valk speelt zijn wedstrijden echter vooral in Feyenoord O21.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie