Dortmund reageert op Ronaldo-verhalen: 'Het is zeker een aantrekkelijk idee'

Dortmund reageert op Ronaldo-verhalen: 'Het is zeker een aantrekkelijk idee'

19 augustus - 15:10
35

Borussia Dortmund heeft gereageerd op de geruchten over Cristiano Ronaldo. De Portugese vedette zou graag de overstap maken naar de Bundesliga, al is er volgens Dortmund-CEO Hans-Joachim Watzke nog geen contact geweest.

Het verhaal is bekend: Ronaldo wil Manchester United naar verluidt verlaten. Dortmund is komend seizoen actief in de Champions League, een belangrijke pijler voor de spits. De Duitsers beschikken in de punt van de aanval over Anthony Modeste, Youssoufa Moukoko en Sébastien Haller, die voorlopig uit de roulatie is. Toch sluit Watzke de komst van Ronaldo niet uit. "Ik houd van deze speler", zegt hij tegen BILD over Ronaldo. "Het is zeker een aantrekkelijk idee om Cristiano Ronaldo in ons stadion te zien spelen."

"Hij is een van de beste spelers aller tijden", vervolgt Watzke. "Maar er is helemaal geen contact tussen de betrokkenen, dus we zouden het er niet over moeten hebben." 

Waar Ronaldo zinspeelt op een vertrek, wordt United andersom met veel aanvallers in verband gebracht. The Mancunians willen ver gaan voor Antony, terwijl Cody Gakpo geldt als alternatief.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie