Ocampos verlaat Sevilla definitief voor Ajax: Het is ingewikkeld

Ocampos verlaat Sevilla definitief voor Ajax: "Het is ingewikkeld"

30-08-2022 20:25 Laatste update: 23:07
124

Lucas Ocampos heeft afscheid genomen van Sevilla en is definitief op weg naar Ajax. Hij kijkt met goede gevoelens terug op zijn periode in Andalusië.

Ajax betaalt omstreeks twintig miljoen euro aan Sevilla voor Ocampos, wiens naam onlangs pas opdook in de media. "Het was iets dat niet zo snel besloten was. Ik heb vandaag de beslissing genomen, en daarom vertrekken we", zegt Ocampos tegen een groepje journalisten. Zijn perspectief in Sevilla was minder geworden.

"Ik denk dat ik de juiste beslissing heb genomen voor mezelf, voor mijn familie, voor de club en voor mijn toekomst. Het is niet gemakkelijk om een ​​plek te verlaten waar je zo lang bent geweest, gelukkig bent en zoveel vrienden hebt... het is ingewikkeld. Ik vertrek met een heel mooie herinnering. Ik wil iedereen bedanken voor deze drie jaar omdat ze erg belangrijk waren, zowel voor mij als voor mijn familie".

"Ik heb vandaag met de coach gesproken en dit is wat er moest gebeuren", zegt Ocampos. "Met hem, de coachingstaf en de leiding heb ik een fantastische relatie. De waarheid is dat ik het beter heb gedaan dan ik verwachtte op de dag dat ik aankwam."