AZ wint informatie in bij Gorter: 'Kan mooi vertellen wie zondag in spits staat'

AZ wint informatie in bij Gorter: 'Kan mooi vertellen wie zondag in spits staat'

16-09-2022 08:17 Laatste update: 10:55
50

Sam Beukema won donderdagavond met AZ met 4-1 van FC Vaduz, al ligt de focus alweer op aanstaande zondag, wanneer Ajax op bezoek komt. De centrumverdediger hoopt bij Jay Gorter informatie over de tegenstander los te weken.

Beukema was dinsdagavond voor de televisie aandachtig toeschouwer bij Liverpool-Ajax (2-1). "Ik heb ook nog zitten Facetimen met Jay Gorter, dat is nog steeds mijn maatje", zegt de verdediger na afloop, opgetekend door Voetbal International. Het tweetal kent elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Go Ahead Eagles. "Misschien doen we dat vrijdag ook nog wel even. Kan hij me mooi vertellen wie er in de spits staat. Vragen kan altijd toch?"

De 4-1 tegen Vaduz noemt Beukema 'geflatteerd'. "4-1 ziet er natuurlijk goed uit, maar ik merk ook in het team dat er iets knaagt. Dat is ook die eagerness dat we het beter willen doen. Dat we ons afvragen hoe het kan dat het toch zo moeilijk ging." Hij hoopt tegen Ajax af te rekenen met die gevoelens. "Echt een clash. Ik heb er heel veel zin in."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie