Rüdiger vertelt hartverwarmend verhaal over Ancelotti: 'Heb ik nog nooit gezien'

Rüdiger vertelt hartverwarmend verhaal over Ancelotti: 'Heb ik nog nooit gezien'

20-09-2022 17:36
22

Antonio Rüdiger kwam afgelopen zomer transfervrij naar Real Madrid en hij vertelt dat hij direct goed werd opgevangen door onder andere zijn nieuwe trainer. Op de dag dat de Duitse verdediger aankwam, besloot Carlo Ancelotti hem al op te zoeken om hem te leren kennen.

"Ik was nog maar een paar uur in mijn nieuwe huis met mijn familie", vertelt Rüdiger tegenover ESPN over zijn eerste dag in Madrid. "We waren aan het barbecueën, totdat ineens de deurbel ging. Ik deed open en Ancelotti stond ineens voor de deur. Hij kwam binnen en ging aan tafel zitten. Hij heeft samen met ons gegeten en heeft mijn familie gelijk leren kennen. Dat deed hij op een hele rustige en normale manier."

Rüdiger hechte erg veel waarde aan deze manier van aanpakken. Hij had dit ook nog nooit meegemaakt in zijn loopbaan. "Hij is twee uur bij ons geweest en we hebben echt over van alles gesproken. Ik zal eerlijk zijn, ik heb dit in mijn loopbaan echt nog nooit meegemaakt. Er is geen trainer die ooit zoiets voor mij heeft gedaan."

Nu Rüdiger een paar maanden speler is van Real Madrid, merkt hij helemaal wat voor bijzondere trainer Ancelotti is. "Nu ik hier een paar maanden ben, weet ik het echt zeker. Er is niemand zo goed in de omgang met zijn spelers als dat Ancelotti dat is. Daarin staat hij op eenzame hoogte."