'Ik ga amper uit en ben niet met meisjes bezig, moet gewoon presteren in PSV 1'

'Ik ga amper uit en ben niet met meisjes bezig, moet gewoon presteren in PSV 1'

28 september - 19:01
129

Ismael Saibari kijkt met een tevreden gevoel terug op zijn eerste periode in de PSV-hoofdmacht. Onder trainer Ruud van Nistelrooij maakte het talent promotie naar het eerste elftal. Saibari wacht echter nog wel op zijn eerste goal PSV 1.

Zo'n vijf jaar geleden werd Saibari weggestuurd bij RSC Anderlecht omdat hij 'te lui en te zwaar' was. Tegen Voetbal International vertelt de Marokkaans international dat hij nu volledig anders in de wedstrijd zit. "Ik ben niet zo actief op Instagram, deel ook niet veel privézaken, het is voetbal voor mij. Dat is in mijn persoonlijke leven niet anders. Als ik thuis ben, kijk ik voetbal. Ben ik met het spel bezig. Het is eigenlijk alleen voetbal, voetbal, voetbal. (...) Ik ben geen type dat uitgaat of erg met meisjes bezig is. Is niet mijn ding. Ik ben een rustige jongen. Als ik thuiskom, rust ik uit en kijk ik dus voetbal op tv."

Zijn mentaliteit bezorgt Saibari tot nu toe een mooi seizoen. Hij wacht wel nog op zijn eerste goal bij PSV. "Helaas is het nog niet gelukt, maar ik maak me geen zorgen, het komt vanzelf. In het begin was ik er wel geforceerd mee bezig. Maar de jongens zeiden me het te laten gaan. Want als het te veel in je hoofd zit, lukt het juist niet. Ik had bovendien niet verwacht dat ik nu al zoveel zou spelen. Dit is allemaal bonus. Aan de andere kant, dit is PSV 1, als je daarin speelt, moet je gewoon presteren. Ik ben tevreden over mijn spel, nu moet het rendement nog komen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie