Ajax combineert Amsterdamse rappers met 'Parels van Amsterdam' op nummer Destiny

Ajax combineert Amsterdamse rappers met 'Parels van Amsterdam' op nummer Destiny

30 september - 13:30
93

Ajax heeft in samenwerking met Amsterdamse rappers Idaly en Adje het nummer Destiny uitgebracht. Het nummer is een ode aan de ‘Amsterdamse parels’ Devyne Rensch, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch.

Eerder gaf de club al een teaser weg, waarin de drie Amsterdamse voetballers zich bemoeiden met het nummer van de twee artiesten. Gravenberch was daar zelf niet aanwezig, hij kon zijn inspraak doen via een videoverbinding. Het nummer is een titelsong voor de documentaire van Ajax: ‘AJAX: Parels van Amsterdam.’ In deze documentaire op Amazon Prime Video worden Gravenberch, Timber en Rensch gevolgd tijdens het afgelopen seizoen. Dinsdag 27 september was de premiere van de film.

Het is niet de eerste keer dat Ajax-spelers inspraak hebben in muzieknummers. Zo schreef Sevn Alias ooit een nummer over onder andere David Neres. De Braziliaanse ex-Ajacied zong ook nog zelf een stukje in het welkomstnummer Bem-Vindo Antony voor de inmiddels vertrokken buitenspeler. Ook de naar Feyenoord vertrokken Danilo en Braziliaans-Nederlandse zangeres Sarita Lorena waren te horen op dit nummer. Gravenberch, Timber en Rensch hebben zelf geen tekst op het nummer Destiny.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie