Potter looft Chelsea, maar heeft ook zorgen na vlekkeloze zege op AC Milan

Potter looft Chelsea, maar heeft ook zorgen na vlekkeloze zege op AC Milan

06-10-2022 09:55
7

Graham Potter is blij met de overwinning van Chelsea op AC Milan in de Champions League, maar er zijn ook zorgen. Topaankoop Wesley Fofana moest het toneel verlaten met een knieblessure. Potter weet nog niet hoe het ervoor staat. 

"Dat is het enige teleurstellende van deze avond", zegt Potter. "We zullen het morgen (donderdag, red.) moeten scannen om te zien hoe het met hem gaat, maar er is op dit moment niets te melden. We zullen voor hem duimen. We maken ons zorgen, maar ik wil er nu niet over speculeren. Deze dingen gebeuren. Hij is een jonge kerel en een sterke kerel, maar we zullen hem steunen. Het is hopen op het beste."

Potter is tevreden met hoe Chelsea tegen Milan voor de dag is gekomen. "We begonnen de eerste vijf minuten een beetje nerveus, wat waarschijnlijk het gevolg is van het feit dat we het zo goed wilden doen, maar toen zag je de honger van de spelers. We kregen de controle over het spel en waren dreigend."

"Over het algemeen kan ik niet klagen met een schone lei, drie doelpunten en een geweldige prestatie van de spelers, dus het was echt goed."